News
Nieuws Updates
Friday, April 2, 2021 5:11 PM

Nieuws updates voor de genealogie worden vanaf heden geplaatst op het FORUM.

Welkom op de genealogie pagina van de familie Beenhakker.
Saturday, January 9, 2021 1:00 PM

Mijn interesse voor de stamboom begon in 2003 toen ik een kopie van een brief uit 1973 ontving. Deze brief was verstuurd door A.J. Beenhakker aan mijn oom Kees Beenhakker. In deze brief staat een stamreeks die 13 generaties telt. De stamvader van deze tak is Jan Cornelisz Beenhacker uit Alblasserdam. Omdat het een stamreeks betrof ontbrak er nog een hoop informatie. Vanaf dat moment is mijn speurtocht naar de overige familieleden begonnen. In de loop der jaren zijn er veel personen toegevoegd, dankzij bezoek aan archieven, bijdragen door naamdragers en andere onderzoekers. Er zijn steeds meer gemeenten die hun genealogische archieven online zetten, wat de zoektocht in het verleden vergemakkelijkt. Echter blijft onderzoek naar de levende generatie lastig. Hiervoor heb ik jullie hulp nodig en doe ik een oproep aan allen naamdragers die dit lezen hun bijdrage te leveren en contact met mij op te nemen om de stamboom zo compleet mogelijk te maken.

 In 2020 ben ik begonnen de stamboom van mijn vrouw te onderzoeken, hierdoor zijn de familienamen Oving en Faber toegevoegd. 

Om volledig gebruik te kunnen maken van deze pagina is een registratie nodig. De gegevens voor registratie zijn strikt persoonlijk en worden uitsluitend gebruikt voor toegang tot de stamboom website. Bij de registratie wordt gevraagd naar een familiaire connectie. Na goedkeuring door de beheerder wordt er (beperkt) toegang gegeven.

Top 5 surnames
Surnames
Surname Individuals
Beenhakker
487
Oving
186
Faber
102
Andringa
90
Meijdam
89
Who is online
No signed-in and no anonymous users